© Packice
Home News Hundene Hvalpe Galleri Dog Talk Packice Kontakt Links4. oktober 2013

Nye billeder af hvalpene fra uge 8 --> F-kuldet

Det var også ugen, hvor 2 af hvalpene flyttede hjemmefra.

Vi leder stadig efter gode nye hjem til 2 tævehvalpe !!30. september 2013

Nye billeder af hvalpene fra uge 7 --> F-kuldet
24. september 2013

Nye billeder af hvalpene fra uge 6 --> F-kuldet
15. september 2013

Se hovedbilleder af hvalpene fra uge 5 --> F-kuldet
5. september 2013

Se hovedbilleder af hvalpene fra uge 4 --> F-kuldet
1. september 2013

Se hovedbilleder af hvalpene fra uge 2 og 3 --> F-kuldet
19. august 2013

Se hovedbilleder af hvalpene fra 1. uge--> F-kuldet
6. august 2013

Yingle har født 6 hvalpe ....

Se mere om F-kuldet under --> HvalpeOktober 2012 til marts 2013

Hele vinterhalvåret har der været prioriteret én eneste ting i Henriks tilværelse; træning op til Polardistancen i marts 2013. Og det er igen i år blevet til et utal af timer på vognen (i regnvejr og på isbelagte veje) i de danske skove og på slæden ad scootersporene i Särna og omegn.

Omregnet til kilometer har træningen i år resulteret i knapt 500 km i Danmark og ca. 500 km i Sverige, incl. Vildmarksraset på 2 x 60 km i Nornäs i januar med rigtig gode gennemsnitstider.

Lamse, der igennem alle år har været en trofast og ihærdig arbejdskammerat på spandet, er efter livmoderbetændelsen og sterilisation i 2012, desværre gået på pension.

I år skulle Henrik og spandet afprøve det fulde strækning på Polardistancen ; 300 km. Vore egne 8 hunde blev suppleret med Dennis' 2 hanhunde Viper og Sverre, som også har deltaget i træningen igennem hele sæsonen. Desværre måtte Viper stå over allerede fra start, da han var halt, så det endelige spand bestod af 9 hunde.

De 9 dejlige hunde, som trak Henrik rundt på turen var; Buddy, Yingle, Sue, Zigzag, Gia og Xantos, Bullet, Bossanova og Sverre. Bortset fra perioder i starten med løbetid, så har de alle trænet fuld distance og de har gjort det absolut fantastisk og har hver især bidraget til endnu en uforglemmelige oplevelse.

Se billeder under ---> Galleri


Det var også i vinterhalvåret, at Anne knoklede i timer, dage og måneder med først at indsamle materiale og derefter udarbejde sit speciale til afslutningen af uddannelsen som dyrlæge. Det var en skøn aprildag med sol og høj himmel, da Anne ca. 6 år efter beslutningen blev taget, kunne træde ud af lokalet, hvor hun forsvarede den afsluttende opgave, og kunne skrive "Doctor of Veterinary Medicine" på visitkortet.


© PACKICE